Safaritent te huur

 

 

 

Wilt u ook stijlvol kamperen?

U wilt kamperen, en slapen op goede bedden? dat kan!

Het is natuurlijk een Safaritent, maar met de luxe van een bungalow en de sfeer van kamperen. Ideaal voor mensen die van kamperen houden, maar niet veel willen/kunnen meenemen.

De tent staat op een houten vlonder en is 5 x 7,5 meter groot. Er is een woongedeelte en een  slaapruimte met 4 slaapplaatsen. Het terrasgedeelte is overdekt. De tent is ingericht met stoere, steigerhouten meubels. Het keukentje is voorzien van zwenkwielen zodat u met mooi weer op het terras kan koken.  Het mag voor zich spreken dat deze mooie tent voorzien is van een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek en ander toebehoren.  De tent is compleet ingericht voor 4 personen, we kunnen eventueel een campingbedje bijplaatsen (zonder extra kosten, na overleg). 

Het enige wat u meeneemt is uw kleding en de boodschappen, de bedden zijn namelijk bij aankomst opgemaakt! Ook keukenlinnen ligt voor u klaar.

U kunt, net als de andere gasten, gebruik maken van de faciliteiten van de camping: douches (thermostaatkraan, geen muntjes), toiletten, poolbiljart, skelter e.d.

 

De huurprijzen van de tent is op basis van 4 personen, inclusief alle kosten:

Week   in voor- of na seizoen    € 350,–

In juli en augustus is de huurprijs: € 450,–, verhuur per week.

In overleg is de tent ook voor kortere perioden te huur, minimaal 2 nachten (voor- en na seizoen 60 euro, juli en augustus 70 euro per nacht)

Onze tent heeft afgelopen zomer model gestaan in een bedrijfsfilm van Libra Leisure Concepts (leverancier van de tent) u kunt deze hier bekijken.

Indien u wilt reserveren kunt u contact met ons opnemen, we vragen wel een aanbetaling van 50% van de huurprijs.

De dagen die rood zijn aangegeven, zijn niet meer beschikbaar. Oranje is de wisseldag.

Real Time AnalyticsLaatste camping nieuws