Terugblik 2015

Vanaf juni 2015 is Camping de Wedze geopend. De eerste gasten kwamen snel. In de bouwvak stonden er gemiddeld 6 caravans/campers. Wij zijn tevreden.

Na begin september een groep te hebben uitgezwaaid dachten wij dat ons seizoen er wel op zou zitten, maar tot onze vreugde kwamen er mensen uit de randstad die meteen het record “langste verblijf” hebben gevestigd, 21 nachten!

Deze gasten zijn enthousiast over de camping maar ook over de omgeving. Per fiets en auto hebben ze de omgeving verkend. Ze waren prettig verrast door de mooie stad Dokkum, maar ook kwamen ze tijdens een fietstocht in het plaatsje Ee wat ze prachtig vinden.

Het is voor ons fijn om te horen dat onze gasten zeer gecharmeerd zijn van de omgeving. “variatie in het landschap” is wat wij vaak horen. Maar wat wil je ook: in de Friese Wouden, nabij het Lauwersmeergebied. Wandelen, fietsen en een dagje naar Ameland of Schiermonnikoog zijn de meest ondernomen activiteiten.

Ook is het goed om te horen dat de gasten onze camping waarderen. Sanitair vinden ze keurig. Van enkele gasten kregen we een tip. Sommige van deze tips hebben we meteen uitgevoerd, andere tips vergen iets meer tijd of aanpassing.

Aangenaam verrast zijn we door de tunnelkas. Min of meer bij toeval een keer gebruikt voor indoor kamperen, dit omdat er destijds regen werd voorspelt. Meerdere mensen hebben op die manier gebruik van gemaakt. Veelal mensen op de fiets, zij konden toch even lekker binnen zitten en eventueel slapen. Ook kinderen die er hebben gespeeld op een donkere dag waardoor ze zich prima konden vermaken. De pooltafels zijn veel gebruikt, met name in de avonden. We zijn gevraagd of we de spelregels op konden schrijven en deze bij de pooltafels konden leggen. Leuk klusje om in de winterperiode klaar te maken.

In het najaar van 2015 gaan we met de beplanting aan de slag en zullen er ook stroompunten worden geplaatst. Tevens zullen we beginnen met de stortplaats voor de chemische toiletten.

Wij zijn tevreden over 2015 en hopen op veel gasten in 2016!


Real Time Web AnalyticsLaatste camping nieuws