Terugblik 2016

2016
We kunnen terug kijken op een, voor ons, eerste, volledig geopend campingseizoen.
Eind april hebben we de Safaritent gehaald en op Koningsdag opgebouwd. We weten nu dat we voor het opbouwen van de safaritent beter een dag met minder wind kunnen uitkiezen. Nadat ook de inrichting was geleverd kon het verhuren beginnen. De eerste gasten hebben tijdens het Hemelvaartweekend in de tent geslapen. De gasten hebben de inventaris als zeer compleet ervaren. In het voorseizoen was de tent vooral in de weekenden verhuurd. In het hoogseizoen is de luxe Safaritent, mede dankzij de kracht van Twitter en Facebook bijna alle nachten verhuurd geweest . De gasten waren voornamelijk stelletjes of gezinnen met jonge kinderen.
Inmiddels is de tent weer opgeruimd en ligt deze in de opslag. De Safaritent is vanaf de meivakantie weer beschikbaar voor verhuur. De eerste boekingen voor 2017 zijn al binnen.
Wat betreft de kampeerders met een eigen kampeermiddel was het seizoen wisselvalliger. Tijdens de dagen rondom Hemelvaart was het prachtig weer en de camping redelijk bezet en gezellig. Vervolgens was het tijdens de Pinksterdagen koud en waren er maar enkele gasten. In juni t/m september was het een komen en gaan van gasten.
Dit jaar hebben we tot eind oktober gasten mogen verwelkomen.
Het was fijn om te horen dat sommige gasten via mond op mond reclame aan ons adres zijn gekomen. Maar wat we ook heel erg leuk vonden, is dat we gasten uit 2015 ook in 2016 weer mochten begroeten. Voor ons een bevestiging dat we “goed bezig” zijn.
Het is ontzettend leuk om mensen uit diverse landen (o.a. Canada, Zuid-Afrika, Duitsland, Belgie, Noorwegen, Denemarken, Frankrijk en natuurlijk Nederland) te mogen ontvangen. De een komt op de fiets, de ander met de tent, caravan of camper. Voor 1 nachtje of voor 3 weken (en alles daar tussenin).

We hebben nu al zin seizoen van 2017, de eerste reserveringen voor de camping zijn binnen en ook de Safaritent is alweer besproken in het nieuwe seizoen.
Wilt u ook de luxe Safaritent komen beleven, kijk dan op onze site voor de beschikbaarheid www.campingdewedze.nl

We verwelkomen u graag in 2017, vanaf 15 maart zijn we weer geopend; Tot Ziens!

 

Real Time Analytics


Laatste camping nieuws