Onze mini- camping is geopend sinds juli 2015 en biedt ruimte voor 25 kampeerplekken. De camping is parkachtig aangelegd in een landelijk gebied. Onze gasten zijn met name fietsliefhebbers, wandelaars en rustzoekers. U mag  gerust een langere periode van deze prachtige omgeving komen genieten, maar wij hebben geen seizoensplekken.

Op onze camping mag u zelf uw plek uitzoeken en  gaan staan zoals u dat wilt, mits er rekening gehouden wordt met uw mede-kampeerder.

De nachten zijn hier nog echt donker, waardoor er vaak een prachtige sterrenhemel waarneembaar is. Wanneer u bij iets kouder of regenachtig weer toch even knus en gezamenlijk wilt zitten, dan is dat mogelijk in onze verblijfsruimte. Hier vindt u  stoelen, een bank enz. die door de gasten gebruikt kunnen worden. In de aanwezige kast liggen boeken, tijdschriften en spellen; maar ook veel foldermateriaal, wandel- en fietsroutes.

We bieden standaard 6 ampère stroom aan, maar tegen een meerprijs kunnen we u ook 16 ampère aanbieden. Over het gehele terrein is er WiFi!

Camping De Wedze is gevestigd midden in een karakteristiek coulissenlandschap met uitzicht op een kerktoren uit de 13e eeuw. Het dorp Twijzel ligt in Friesland op de lijn Leeuwarden-Groningen en vanaf de A7 (Drachten) binnen 15 minuten bereikbaar.

Twijzel is een klein dorp, nabij Buitenpost. Het ligt tussen Leeuwarden (21 km) en Groningen (35 km), beide steden zijn dan ook goed bereikbaar. Ook de prachtige 11-steden stad Dokkum bevind zich in de nabij omgeving (17 km).

De algemene voorzieningen treft u aan in de omliggende dorpen zoals Buitenpost, Kollum en Zwaagwesteinde.