Ben je bij ons geweest? Laat dan een berichtje voor ons achter!

 
 
 
 
 
 
 
201 berichten.
Aimee en Peter Aimee en Peter uit Emmen heeft geschreven op 24 oktober 2018 om 11:42
We wilden onze nieuwe tent uitproberen, die we gaan gebruiken voor onze motorvakanties. Camping De Wedze was daar een prima lokatie voor. Mooie camping, eenvoudig, maar prima en schoon sanitair, aardige mensen. En onze motoren stonden mooi droog onder de slechtweervoorziening 🙂 Mooi uitvalsbasis ook voor prachtige ritten door Friesland, zoals die van zondag naar Franeker, waar we het Eise Eisenga Planetarium bezochten: een absolute aanrader!
Marit en Judith Marit en Judith uit Haarlem heeft geschreven op 9 september 2018 om 10:49
We hebben een weekend in de Belltent doorgebracht en dat was echt heerlijk! Het houtkacheltje werkt perfect (ook om op te koken) en is het einde! ‘s Morgens wakker geworden, tent open gezet en lekker naar de schapen gekeken vanuit bed: dat is lekker wakker worden! De camping is netjes en rustig, sanitair prima. Gea en Frans bedankt!
Gert-Jan en Acquelie Gert-Jan en Acquelie uit Blaricum heeft geschreven op 18 augustus 2018 om 18:27
Wat een fijne camping. Kleinschalig maar groots in kwaliteit. Prachtig en schoon sanitair. En wat een mooi grasveld om op te staan. Een biljardlaken! Eigenaren, oud hoveniers weten hoe je een camping inricht. Ze zijn vriendelijk en gastvrij. Info over wat er allemaal te soen en te zien is in de omgeving wordt je aangeboden nadat je je tent of caravan een plaatsje gegeven hebt. En die mag je zelf uitzoeken. Wij hebben het op deze camping voor rustzoekers prima gehad. Een aanrader 5 sterren wat ons betreft!
Meta Molleman Meta Molleman uit PURMEREND heeft geschreven op 6 augustus 2018 om 11:16
De afgelopen 10 dagen op Camping De Wedze gestaan. Een heerlijke relaxte omgeving. Bijzonder gastvrije eigenaren, die desgevraagd extra service verlenen. Mooi en schoon sanitair. Een koel/vrieskast met ijsjes, en een bloeiende haag. De Twijzeler Mieden zagen er mooi uit, ondanks het zeer warme weer, hetgeen het wandelen wat beperkte. Fietsen was echter prima en dan blijkt er zeer veel begroeiing te zijn, waardoor je niet steeds in de volle zon rijdt. Interessante omgeving. We hebben genoten van ons verblijf en zullen zeker terugkomen. Gea en Frans nogmaals bedankt.
Adri en Tineke Guijt Adri en Tineke Guijt uit Zaltbommel heeft geschreven op 28 juli 2018 om 16:54
Bij aankomst hartelijk ontvangen door de gastvrouw. Mogen zelf een plaats uitzoeken en neerzetten hoe men dat wil. Sanitair goed en ook goed onderhouden. Is een aanrader voor een volgende vakantie in 2019. Gea en Frans bedankt voor jullie gastvrijheid
Kees en Carla Kees en Carla uit Heiloo heeft geschreven op 19 juli 2018 om 17:58
Een mooie camping mooie plekken die jezelf kan kiezen,douche toilet super en schoon. Leuke dorpjes en je kunt er km lang fietsen in een prachtige omgeving een echte aanrader!
van der Meulen van der Meulen uit Zorgvlied heeft geschreven op 23 mei 2018 om 11:39
Eén nacht doorgebracht in een prachtige tent, voorzien van alle gemak en volgens de laatste trent ingericht. Goed en comfortabel matras! Ik ben electro-hoogsensitief en zat er even doorheen door alle wifi van mijn buren in mijn woning.. Op Camping de Wedze, die Wifi-vrij is ( hetgeen een zeldzaamheid is tegenwoordig!), heb ik heerlijk bij kunnen komen en voor het eerst sinds lang niet geresoneerd 's nachts, een verademing!! Hele nette en rustige camping, schoon en goed sanitair en met veel liefde onderhouden. Een aanrader!
Gea Bijlsma Gea Bijlsma heeft geschreven op 14 mei 2018 om 05:33
Via AirBnB kregen we de volgende recensie: “Wat een prachtige tent op een prachtige plek. Gea en haar man deden echt alles om ons een fijn verblijf te laten hebben. Hoewel je aan het kamperen bent, is er de luxe van een echt bed en een kachel in de tent. Het koken op een houtvuur (met speciale kookpot om boven het vuur te hangen) was een belevenis! Omdat het koud was ‘s nachts kwam Gea extra slaapzakken brengen. ‘s Ochtends verse eitjes van de kippen, brandschoon sanitair, gewekt worden door de vogels. Echt alles klopte. Luxe back tot basic, echt een aanrader!”
Albert en Marilyn Noteborn Albert en Marilyn Noteborn uit Limbricht heeft geschreven op 27 april 2018 om 10:01
Wij hebben afgelopen weekend op de Wedze gestaan. Voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste. Een camping die met zoveel liefde en aandacht is opgezet. De buiten keuken waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Heerlijk buiten koken en tot laat onder het afdak vertoeven. Met als kers op de taart de koelkast en vriezer met de ijsjes en de verse scharreleitjes. Wij kunnen een ieder aanraden om op deze prachtige camping te verblijven.
Yvonne en Janny Yvonne en Janny uit Heemstede heeft geschreven op 18 september 2017 om 09:19
Wij hebben de eerste week van September op de Wedze gestaan een prachtige camping. We vonden het net een park waar wij dan zomaar ergens mochten gaan staan. Bij het opbreken regende het en wij maakten dankbaar gebruik van de koepel-tunnels. Gea en Frans wij wensen jullie succes met deze prachtige camping, en de Groene Wissel wandelsite. Wanneer we weer eens gaan wandelen in Friesland komen we zeker nog eens langs.
Fam. de Haan Fam. de Haan uit Joure heeft geschreven op 2 september 2017 om 10:38
Freonlike ûntfangst, wy koene sels in plakje útsykje. Sanitêr is sa skjin as sûker! Wa't fan rêst en stilte hâldt is hjir op it goeie plak. Tige nei 't sin hawn.
Mark, Danielle en Fedde Voskamp Mark, Danielle en Fedde Voskamp uit Apeldoorn heeft geschreven op 22 augustus 2017 om 21:16
Net terug van een heerlijk lang weekend in de safaritent op deze prachtige mini-camping. De tent heeft alles wat je nodig hebt, het terrein ligt er prachtig bij en het sanitair wordt goed schoon gehouden. Top! Daarnaast zijn de eigenaren erg gastvrij! Zo ontvingen we de avond van tevoren zelfs het bericht dat we al vroeger konden arriveren. Hoe attent! Zo konden we de hele middag al genieten van de accommodatie en het heerlijke zonnetje. Zeker een aanrader!
Bauke en Froukje Nagel Bauke en Froukje Nagel uit Harlingen heeft geschreven op 23 juli 2017 om 19:56
Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad. Zeer ruim opgezette camping met keurig sanitair. Fijn gefietst in een prachtige omgeving. Frans en Gea, jullie vragen echt te weinig voor wat jullie bieden.
Henk en Hetty Smid Henk en Hetty Smid uit Waddinxveen heeft geschreven op 28 juni 2017 om 18:01
Wij net terug uit Twijzel , camping de Wedze. Een prettige ontvangst. Een geweldige camping. Mooi ruim van opzet. Parkachtig aangelegd. Een plaatje van een camping. Prachtig sanitair. Heel in de verte de toren van Twijzel, een omgeving om te zoenen. Een aanrader!!
Evert en Gera Evert en Gera uit Adorp heeft geschreven op 9 juni 2017 om 20:10
Een ruime en mooie camping, je mag zelf je plekje zoeken, goed sanitair, en hartelijk echtpaar. Je kunt er prima wandelen. We komen zeker nog eens terug.
Gea Boonstra-Postma Gea Boonstra-Postma uit Wijnjewoude heeft geschreven op 7 juni 2017 om 09:18
In moai pinksterwykein hân mei ús freonengroep op dizze camping. Bisten, swemme, kampfjoer, netsjes sanitair...Kreaze kamping en noflike minsken. Wy hawwe it goed nei it sin hân! Tige tank!
Han en Alma Leijen Han en Alma Leijen uit Akersloot heeft geschreven op 6 juni 2017 om 19:40
Tijdens het Pinksterweekend hebben we onze "nieuwe" caravan uitgeprobeerd op deze camping. We hebben genoten mede door de hartelijke ontvangst en de prachtige camping. Super schoon sanitair en ook nog gebruik gemaakt van de handige broodjesservice. Ook de omgeving is prachtig en we komen hier zeker nog eens terug! Gea en familie, bedankt!
fam. van Houten fam. van Houten uit Drachten heeft geschreven op 3 september 2016 om 11:03
Het laatste weekend van augustus met een groep van 10 personen op deze camping verbleven. Wij zaten in de kip caravan, de rest van de groep in eigen caravans en campers. We hadden er een bbq all inn bij besteld, dit is ons zo goed bevallen dat we dit voor het volgend jaar weer vastgelegd hebben. Hele vriendelijke eigenaren, de camping ligt in een gebied waar je prachtig kunt fietsen. Wij vonden het een hele prettige camping, waar we volgend jaar weer met onze groep hopen te verblijven.
Fam. van der Sluis Fam. van der Sluis uit Amersfoort heeft geschreven op 30 augustus 2016 om 17:08
Wij hebben half augustus een aantal dagen gebruik gemaakt van de Kip caravan. Goed bevallen, van alle gemakken voorzien. De camping is mooi aangelegd en het sanitair is praktisch, netjes en schoon. Wij hebben de directe omgeving per voet ontdekt. Ook ons bezoek aan Dokkum vonden wij de moeite waard. Eigenaren zijn enthousiast en beleven plezier aan het runnen van de camping. Wij komen zeker nog eens terug.
Fam van den Bosch Fam van den Bosch uit Etten Leur heeft geschreven op 22 augustus 2016 om 18:18
Wat een heerlijke plek en wat hebben wij genoten van de safaritent en camping. Camping is van alle gemakken voorzien en kinderen kunnen er naar hartelust spelen. Omgeving is prachtig en heerlijk om te rijden. Eigenaren verdienen een pluim qua opzet camping en beleving. Hier is gelukkig nog geen massa toerisme en dat merk je !