Ben je bij ons geweest? Laat dan een berichtje voor ons achter!

 
 
 
 
 
 
 
125 berichten.
Cornelis Groot Cornelis Groot uit Heemskerk heeft geschreven op 27 juli 2021 om 20:09
Wij hebben 4 nachten op jullie prachtige camping gestaan met ons tentje. Helemaal onze camping. Een ruime camping, mooie grasvelden, schoon sanitair en vriendelijke en gastvrije beheerders. En een fijne omgeving om te fietsen.
Annemarie en Carel Annemarie en Carel uit Edam heeft geschreven op 27 juli 2021 om 19:44
Samen met onze 2 kinderen een week in een van de safaritenten doorgebracht. En wat was het fijn! De ruime opzet van de camping, het schone sanitair en het gemak van de ruime tent hebben ervoor gezorgd dat we een heerlijk ontspannen week hebben gehad. Prima uitvalsbasis om van daar uit de prachtige provincie Friesland en het wad te verkennen. Dank voor de gastvrijheid!
Ben en Ine Icking Ben en Ine Icking uit Dinxperlo heeft geschreven op 26 juli 2021 om 10:45
14 t/m 20 juli op jullie mooie camping gestaan. Leuke speelse indeling van het terrein en ruime plaatsen, je mag zelf een plekje uitkiezen. Vriendelijke beheerders en schoon sanitair. We wensen jullie nog veel succes met het beheren van de camping. Vriendelijke groet!
Anja en Hans Anja en Hans uit Schagen heeft geschreven op 22 juli 2021 om 22:13
Rust en ruimte is het credo van deze prachtig aangelegde, parkachtige camping en dit credo wordt voor 100 % waargemaakt! Wij hebben genoten van de ruime plaatsen en de rust: De Wedze, een bezoek waard!
Gerard ter Velde Gerard ter Velde uit Zwaag heeft geschreven op 20 juli 2021 om 22:02
Rust en Ruimte. 1 nacht met onze Karsten 220 op deze prachtige camping gestaan. Uitvalbasis voor mooie fietstochten. Sanitair top. Plaatsen zeer ruim. Komen binnenkort terug voor een langere periode, dan met onze 300.
Inge en Rijk van Laar Inge en Rijk van Laar uit Leusden heeft geschreven op 18 juli 2021 om 17:28
Beste Gea en Frans, Wij mochten 1,5 week op jullie gastvrije, mooie camping staan en hebben volop genoten van dit mooie stukje Friesland. Veel vrijheid met weinig regeltjes. Voor ons het ideale campingleven. Een parkachtige omgeving met als "vaste" vloerbedekking een prachtige grasmat. Schoon sanitair en aanwezig wanneer jullie nodig zijn. Hopelijk kunnen jullie deze opzet nog heel lang vasthouden. Bedankt en heel graag tot ziens, want wij komen zeker terug. Met een hartelijke groet, Inge en Rijk van Laar.
Jan en Janny Stork Jan en Janny Stork uit Bennekom heeft geschreven op 9 juli 2021 om 15:41
Voor de eerste keer op deze camping gestaan. Wij stonden op een leuk plekje. Schoon sanitair. Vriendelijke beheerders. Deze houden wij er in!!
Janny Yntema Janny Yntema uit Witmarsum heeft geschreven op 9 juli 2021 om 10:48
In 2017 voor het eerst geweest, camping in aanbouw, maar toen al zichtbaar dat er veel zorg aan werd besteed. Nu in 2021 gezien wat een prachtige verzorgde camping het is geworden. Een aanrader.
Riemer en Geke Wolters Riemer en Geke Wolters uit Appelscha heeft geschreven op 5 juli 2021 om 20:21
We hebben een paar prachtige dagen gehad op jullie keurig verzorgde camping! In de voor ons bekende omgeving genoten van de natuur! Fijne fietsomgeving!
Jaap en Geertje Banga Jaap en Geertje Banga uit Steenwijk heeft geschreven op 5 juli 2021 om 11:04
Het was voor ons min of meer een beetje thuiskomen in de Noordelijke Friese Wouden. Een mooie camping, prachtig gelegen tussen het groen. Het was genieten van alle vogelgeluiden om ons heen en de mooie fietstochten die wij hebben gemaakt. Dank voor de gastvrijheid en de prima voorzieningen op de camping.
Astrid en Jos Astrid en Jos uit Nijmegen heeft geschreven op 1 juli 2021 om 23:31
Wij hebben hier ruim 4 weken op de camping gestaan. De hele dag door hoor je de vogeltjes fluiten. O.a goudvink en de bonte specht binnen een paar meter vanuit de caravan gezien. Sanitair perfect. Relaxte eigenaren. Veel gefietst door het mooie landschap. Een aanrader voor kampeerders die rust zoeken.
Anne en Annie de Groot Anne en Annie de Groot uit Ophemert heeft geschreven op 1 juli 2021 om 10:27
We hebben 2 weken erg genoten en super naar de zin gehad. Vriendelijke eigenaren en prachtige camping in een mooie omgeving waar fietsen een lust is !
Geert en Trudy Menting Geert en Trudy Menting uit Didam heeft geschreven op 30 juni 2021 om 22:07
Wij hebben afgelopen weekend met onze volwassen kinderen en 3 kleine kleinkinderen op camping de Wedze gekampeerd. De 2 safaritenten waren echt zo mooi als op de foto’s. Zeer ruim en smaakvol ingericht en geschikt om met z’n allen te eten. Mooie camping, goed sanitair en vriendelijke eigenaars. Dichtbij leuke dorpjes en stadjes. Vanuit Kollum een sloep gehuurd. Superweekend gehad!
Frans en Gerrie Mintjens Frans en Gerrie Mintjens uit Warnsveld heeft geschreven op 29 juni 2021 om 18:46
Een week op deze mooie camping gestaan. Net een park, mooie ruime plaatsen en niet in de bekende rijtjes. Zo heeft iedereen vrij zicht. Mooie hoek van Friesland, veel gefietst en mooie plekken bezocht. Gea en Frans bedankt voor de gastvrijheid
Ria en jaap Ria en jaap uit Vlaardingen heeft geschreven op 29 juni 2021 om 07:26
Camping de Wedze was voor ons een echte verrassing. Een warm ontvangst mooie kampeerplaatsen,prachtig aangelegde camping met mooie begroeiing. Schoon sanitair het nieuwe gebouw net gereed echt een plus. Omgeving perfect heerlijk fietsen een camping om terug te komen. Gea en haar man bedankt
Jelle en Hilly Jelle en Hilly uit Ljouwert heeft geschreven op 28 juni 2021 om 18:50
Wat in fijne noflike camping! Echt rust en romte! We komme ynkoarten wer!
Willy & Karel de Zoete Willy & Karel de Zoete uit Zoetermeer heeft geschreven op 28 juni 2021 om 10:17
Wij hebben 2 weken op deze mooie camping gestaan. Vriendelijke eigenaren, prachtig omgeving om te wandelen en fietsen. Wij hebben echt genoten in Friesland. Deze camping is een aanrader voor rust zoekers.
Piter en Klaske Dykstra Piter en Klaske Dykstra uit Balk heeft geschreven op 16 juni 2021 om 20:35
Wy mochten ús yn maaie en juny fjouwer wiken thús fiele op dizze moaie camping en har prachtige omjouwing. In boppeslach!
Jan & Ineke Jan & Ineke uit Woudenberg heeft geschreven op 16 juni 2021 om 11:23
Heerlijk weekje gehad op camping de Wedze! De camping straalt een rustige sfeer uit. Schoon sanitair, alles netjes onderhouden. Een aanrader !
Marjo en Pieter Marjo en Pieter uit Leeuwarden heeft geschreven op 15 juni 2021 om 22:26
Wij zouden een weekend op de camping staan maar bijgeboekt en na 10 dagen moesten we wel naar huis. Vlakbij huis en toch echt eruit! Wat zijn de Friese Wouden prachtig, geweldige fietsroutes. Schoon sanitair, een goed verzorgde camping. De uitstekende WiFi maakte het mogelijk mijn werk te kunnen doen. Dank Gea en Frans! We komen vast terug.