Ben je bij ons geweest? Laat dan een berichtje voor ons achter!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
123 berichten.
Ben en Ine Icking Ben en Ine Icking uit Dinxperlo heeft geschreven op 26 juli 2021 om 10:45
14 t/m 20 juli op jullie mooie camping gestaan. Leuke speelse indeling van het terrein en ruime plaatsen, je mag zelf een plekje uitkiezen. Vriendelijke beheerders en schoon sanitair. We wensen jullie nog veel succes met het beheren van de camping. Vriendelijke groet!
Anja en Hans Anja en Hans uit Schagen heeft geschreven op 22 juli 2021 om 22:13
Rust en ruimte is het credo van deze prachtig aangelegde, parkachtige camping en dit credo wordt voor 100 % waargemaakt! Wij hebben genoten van de ruime plaatsen en de rust: De Wedze, een bezoek waard!
Gerard ter Velde Gerard ter Velde uit Zwaag heeft geschreven op 20 juli 2021 om 22:02
Rust en Ruimte. 1 nacht met onze Karsten 220 op deze prachtige camping gestaan. Uitvalbasis voor mooie fietstochten. Sanitair top. Plaatsen zeer ruim. Komen binnenkort terug voor een langere periode, dan met onze 300.
Inge en Rijk van Laar Inge en Rijk van Laar uit Leusden heeft geschreven op 18 juli 2021 om 17:28
Beste Gea en Frans, Wij mochten 1,5 week op jullie gastvrije, mooie camping staan en hebben volop genoten van dit mooie stukje Friesland. Veel vrijheid met weinig regeltjes. Voor ons het ideale campingleven. Een parkachtige omgeving met als "vaste" vloerbedekking een prachtige grasmat. Schoon sanitair en aanwezig wanneer jullie nodig zijn. Hopelijk kunnen jullie deze opzet nog heel lang vasthouden. Bedankt en heel graag tot ziens, want wij komen zeker terug. Met een hartelijke groet, Inge en Rijk van Laar.
Jan en Janny Stork Jan en Janny Stork uit Bennekom heeft geschreven op 9 juli 2021 om 15:41
Voor de eerste keer op deze camping gestaan. Wij stonden op een leuk plekje. Schoon sanitair. Vriendelijke beheerders. Deze houden wij er in!!
Janny Yntema Janny Yntema uit Witmarsum heeft geschreven op 9 juli 2021 om 10:48
In 2017 voor het eerst geweest, camping in aanbouw, maar toen al zichtbaar dat er veel zorg aan werd besteed. Nu in 2021 gezien wat een prachtige verzorgde camping het is geworden. Een aanrader.
Riemer en Geke Wolters Riemer en Geke Wolters uit Appelscha heeft geschreven op 5 juli 2021 om 20:21
We hebben een paar prachtige dagen gehad op jullie keurig verzorgde camping! In de voor ons bekende omgeving genoten van de natuur! Fijne fietsomgeving!
Jaap en Geertje Banga Jaap en Geertje Banga uit Steenwijk heeft geschreven op 5 juli 2021 om 11:04
Het was voor ons min of meer een beetje thuiskomen in de Noordelijke Friese Wouden. Een mooie camping, prachtig gelegen tussen het groen. Het was genieten van alle vogelgeluiden om ons heen en de mooie fietstochten die wij hebben gemaakt. Dank voor de gastvrijheid en de prima voorzieningen op de camping.
Astrid en Jos Astrid en Jos uit Nijmegen heeft geschreven op 1 juli 2021 om 23:31
Wij hebben hier ruim 4 weken op de camping gestaan. De hele dag door hoor je de vogeltjes fluiten. O.a goudvink en de bonte specht binnen een paar meter vanuit de caravan gezien. Sanitair perfect. Relaxte eigenaren. Veel gefietst door het mooie landschap. Een aanrader voor kampeerders die rust zoeken.
Anne en Annie de Groot Anne en Annie de Groot uit Ophemert heeft geschreven op 1 juli 2021 om 10:27
We hebben 2 weken erg genoten en super naar de zin gehad. Vriendelijke eigenaren en prachtige camping in een mooie omgeving waar fietsen een lust is !
Geert en Trudy Menting Geert en Trudy Menting uit Didam heeft geschreven op 30 juni 2021 om 22:07
Wij hebben afgelopen weekend met onze volwassen kinderen en 3 kleine kleinkinderen op camping de Wedze gekampeerd. De 2 safaritenten waren echt zo mooi als op de foto’s. Zeer ruim en smaakvol ingericht en geschikt om met z’n allen te eten. Mooie camping, goed sanitair en vriendelijke eigenaars. Dichtbij leuke dorpjes en stadjes. Vanuit Kollum een sloep gehuurd. Superweekend gehad!
Frans en Gerrie Mintjens Frans en Gerrie Mintjens uit Warnsveld heeft geschreven op 29 juni 2021 om 18:46
Een week op deze mooie camping gestaan. Net een park, mooie ruime plaatsen en niet in de bekende rijtjes. Zo heeft iedereen vrij zicht. Mooie hoek van Friesland, veel gefietst en mooie plekken bezocht. Gea en Frans bedankt voor de gastvrijheid
Ria en jaap Ria en jaap uit Vlaardingen heeft geschreven op 29 juni 2021 om 07:26
Camping de Wedze was voor ons een echte verrassing. Een warm ontvangst mooie kampeerplaatsen,prachtig aangelegde camping met mooie begroeiing. Schoon sanitair het nieuwe gebouw net gereed echt een plus. Omgeving perfect heerlijk fietsen een camping om terug te komen. Gea en haar man bedankt
Jelle en Hilly Jelle en Hilly uit Ljouwert heeft geschreven op 28 juni 2021 om 18:50
Wat in fijne noflike camping! Echt rust en romte! We komme ynkoarten wer!
Willy & Karel de Zoete Willy & Karel de Zoete uit Zoetermeer heeft geschreven op 28 juni 2021 om 10:17
Wij hebben 2 weken op deze mooie camping gestaan. Vriendelijke eigenaren, prachtig omgeving om te wandelen en fietsen. Wij hebben echt genoten in Friesland. Deze camping is een aanrader voor rust zoekers.
Piter en Klaske Dykstra Piter en Klaske Dykstra uit Balk heeft geschreven op 16 juni 2021 om 20:35
Wy mochten ús yn maaie en juny fjouwer wiken thús fiele op dizze moaie camping en har prachtige omjouwing. In boppeslach!
Jan & Ineke Jan & Ineke uit Woudenberg heeft geschreven op 16 juni 2021 om 11:23
Heerlijk weekje gehad op camping de Wedze! De camping straalt een rustige sfeer uit. Schoon sanitair, alles netjes onderhouden. Een aanrader !
Marjo en Pieter Marjo en Pieter uit Leeuwarden heeft geschreven op 15 juni 2021 om 22:26
Wij zouden een weekend op de camping staan maar bijgeboekt en na 10 dagen moesten we wel naar huis. Vlakbij huis en toch echt eruit! Wat zijn de Friese Wouden prachtig, geweldige fietsroutes. Schoon sanitair, een goed verzorgde camping. De uitstekende WiFi maakte het mogelijk mijn werk te kunnen doen. Dank Gea en Frans! We komen vast terug.
Henny en Henk Klos Henny en Henk Klos uit Schiedam heeft geschreven op 15 juni 2021 om 16:09
Wij waren nog niet eerder in Friesland geweest en omdat wij deze provincie, met name met de fiets wilde verkennen, hebben wij juist voor deze camping gekozen door de centrale ligging. Wij zijn met onze caravan op 29 mei op de camping De Wedze aangekomen en op 10 juni jl. weer vertrokken. Mijn vrouw en ik hebben het erg naar ons zin gehad op deze prachtige camping die zeer goed door de eigenaren wordt onderhouden. Het toilet gebouw is wat aan de krappe kant maar functioneerde naar behoren en werd ook zeer goed schoongehouden. Echter op het terrein was al een nieuw toilet gebouw in aanbouw wat zeker de camping goed zal doen. Al met al een prachtige camping met fijne campinghouders en een geweldige omgeving dus zeer zeker een verblijf waard. Voor ons in ieder geval voor herhaling vatbaar. met vriendelijke groet, Henny en Henk Klos
Jan en grietje Meijer Jan en grietje Meijer uit Dronten heeft geschreven op 14 juni 2021 om 12:27
Wij hebben een prachtige week vakantie gehad de camping was super een prachtige camping het sanitair was goed en schoon en de eigenaren zeer vriendelijk ook is Friesland een prachtige provincie zeker een camping die ik iedereen zou aanraden en zeker zelf terug naar toe te gaan een week was veel te kort