Ben je bij ons geweest? Laat dan een berichtje voor ons achter!

 
 
 
 
 
 
 
154 berichten.
Joop en Gerda peters Joop en Gerda peters uit Valkenswaard heeft geschreven op 9 juni 2022 om 16:44
Prima camping. Prachtig aangelegd !. Een camping waar de nadruk niet wordt gelegd op regels maar rekening houden met medekampeerders.
Jan Kees en Petra Jan Kees en Petra heeft geschreven op 9 juni 2022 om 11:15
Wij hebben ondanks het minder goede weer genoten van deze fijne, ruime en bovenal relaxte camping. Je zoekt je eigen plekje uit wat hierdoor een speels effect geeft en indien je wenst voldoende privacy. Geen harde huisregels - gewoon genieten! Het sanitair is eenvoudig en altijd schoon. De omgeving geeft veel fietsplezier en prachtige stille plekken. Je kunt zomaar een hert tegenkomen tijdens je fietstocht. De omliggende plaatsen bieden veel in de vorm van terrasjes, musea en andere winkels. Kortom een heerlijke plek om bij te tanken en van de natuur te genieten!
Agnes en John Agnes en John uit Hoogland heeft geschreven op 8 juni 2022 om 22:01
Van Hemelvaartsdag t/m Pinksteren naar volle tevredenheid op camping De Wedze verbleven. Vooral de vriendelijke ontvangst door Gea en het zelf uitzoeken van en hoe je je caravan wilt plaatsen. De omgeving met een mooi coulissen landschap en leuke dorpjes is zeer de moeite waard. Kortom, een camping die we aanbevelen. Met vriendelijke groet, Agnes en John
Joke en Gerrit Velthuis Joke en Gerrit Velthuis uit Apeldoorn heeft geschreven op 8 juni 2022 om 19:30
Een prachtige en rustige camping met opvallend mooi vlak gazon, omzoomd door fraaie beplantingen en bomen. De omgeving nodigt uit tot fietsen door natuur en dorpjes. Als binnenkort het 2e toiletgebouwtje helemaal afgebouwd is, met douches en extra toiletten, is de camping echt compleet.
Bert en Willy Bert en Willy uit Haarlem heeft geschreven op 8 juni 2022 om 16:33
Het Pinksterweekend op De Wedze smaakte naar meer. Mooie en grote plekken op een prima grasmatje, een feestje voor onze vouwwagen - en voor onszelf. Fietsen in de omgeving is een aanrader, het is er heel mooi. En na gedane kilometers mogen de stalen rossen uitrusten onder een mooi afdak met een overdaad aan laadstopcontacten. Een camping waar je je in alle opzichten welkom voelt. Well done, Wedze!
Siem en Wil Siem en Wil uit Medemblik heeft geschreven op 8 juni 2022 om 13:15
Wij hebben met Pinkster met ons campertje op de Wedze gestaan. Alles was piekfijn in orde en de camping ligt in een prachtige omgeving. Zeker een aanrader.
mieke en jelle mieke en jelle uit dilbeek vlaanderen heeft geschreven op 7 juni 2022 om 14:55
zo n toffe camping ! piekfijn,zowel terrein als sanitair. vrije plaatsen rond/naast fraaie plantsoentjes.
Hans enAnne-Marie Hans enAnne-Marie uit Almere heeft geschreven op 6 juni 2022 om 10:56
Wij zijn onderweg met een rondje Nederland. Tot op heden 5 campings gestaan z.g charmecampings. Deze voldeden allemaal aan onze verwachtingen, maar camping De Wedze was toch onze favoriet. Prachtig mooi parkachtig aangelegd,ruime plaatsen en prima sanitair. Als bonus is er ook een veulen geboren. Zeer gastvrij ontvangen geen vraag teveel,wattage op gewaardeerd naar 16 Ampere. Wij zullen zeker nog een keer terugkomen.
Wim en Gerda Verhaar Wim en Gerda Verhaar uit Nieuw-Lekkerland heeft geschreven op 24 mei 2022 om 14:22
In mei '22 hebben we 12 dagen gekampeerd op De Wedse. Prachtige parkachtig aangelegde camping. Geen vaste afgezette plaatsen. Vriendelijke eigenaren en mooie fietsomgeving. Bedank Gea en Frans
Johan Tijink Johan Tijink uit Lelystad heeft geschreven op 20 april 2022 om 10:23
Drie nachten met mijn nieuwe camper op De Wedze gestaan. Wat een rust........heerlijk. Alles brandschoon en de perfecte plek om helemaal uit te rusten. Mooi.
Atie en Bert Timmerman Atie en Bert Timmerman uit Hengelo heeft geschreven op 28 september 2021 om 11:49
Camping de Wedze is een prachtige camping. Heel rustig en met een zeer vriendelijke ontvangst. De sanitaire voorzieningen zijn prima. Het terrein is mooi aangelegd!
Klaas en Sjoukje Klaas en Sjoukje uit Harlingen heeft geschreven op 5 september 2021 om 16:03
Twee nachten met onze camper op jullie fijne camping gestaan! Keurig sanitair, lekker warm water, vrije Wifi, plek onder dak voor de fiets, lekkere ijsjes in de vriezer, zaterdagmiddag de visboer voor de deur, mooie omgeving, alles netjes onderhouden en vriendelijk eigenaren Frans en Gea! En ontzettend genoten van de vlinders in de vlinderstruiken! En een prachtige omgeving om te fietsen! We komen zeker een keer terug! Bedankt voor de gastvrijheid!
Andre @ Pauline 🐾Djoy Andre @ Pauline 🐾Djoy uit HOOFDDORP heeft geschreven op 3 september 2021 om 19:14
24-8 tot 2-9 hebben we genoten van deze echt prachtige rustig gelegen camping. Geweldige ( deels nieuwbouw) sanitaire ruimtes en brandschoon en heerlijk warm water, perfecte WiFi, gras als een biljart laken en mooi onderhouden perken. Speciale schone gemaaide honden uitlaat route door het groen en halverwege 2 stoeltjes om even te heerlijk van het uitzicht te genieten. Heerlijk gefietst in de mooie omgeving . Zeer vriendelijke eigenaren !. kortom perfect ( te kort) verblijf maart de volgende geboekte camping stond al op het programma. Bedankt Gea en Frans
Jacqueline Jacqueline uit Lisse heeft geschreven op 30 augustus 2021 om 19:19
Bedankt voor een heerlijk verblijf. Het is een prachtig rustige camping. Kleinschalig, maar volop ruimte. We stonden met ons tentje in een mooi hoekje afgebakend door een bloeiende vlinderstruik. Vlakbij het toilet en de douche, kortom van elk gemak voorzien. Het gras stond er mooi bij en Gea was erg hartelijk en flexibel.
Sandra Andeweg Sandra Andeweg uit Rijen heeft geschreven op 28 augustus 2021 om 21:47
Wij hebben van 15 tot 20 augustus gekampeerd op De Wedze. Heerlijk! Plaatsje zelf uitkiezen, prachtig aangelegde bloemperken en struiken, net sanitair. Genieten met een grote G !!
Henk en Ingrid Schaap Henk en Ingrid Schaap uit Heerhugowaard heeft geschreven op 27 augustus 2021 om 12:02
In augustus zijn we 11 dagen op de camping "De Wedze" in Twijzel geweest. Wat ons opviel was de opzet van de camping, geen rijtjes met caravans of tenten, maar een landschappelijke opzet van het geheel. Dit kom je niet veel tegen. Verder een vriendelijke ontvangst, vrije keuze van de plaats en goed en schoon sanitair. Kortom aan aanrader, bovendien is de omgeving, de walden, heel fraai om per fiets te verkennen.
Patricia. Hendrikse Patricia. Hendrikse uit Den haag heeft geschreven op 23 augustus 2021 om 19:05
Afgelopen week hebben wij op camping de Wedze gekampeerd voor het eerst in ons leven met een tent en onze hondjes. Wij hebben een top tijd gehad, prachtige omgeving en een super mooie camping waar de gastvrijheid hoog in het vaandel staat en de hygiëne ook. Een plek om aan te bevelen. Wij komen zeker nog een keertje terug. Raymond en Patricia
Tineke Tineke uit Amersfoort heeft geschreven op 20 augustus 2021 om 15:03
Alleen maar complimenten, wat een fijne eigenaren en geweldige plek! Fijn dat jullie aanwezig waren wanneer nodig, er een warm onthaal was, vrijheid om te kiezen waar ik wilde staan (en hoe), super meegedacht met me als ik informatie wilde en dat was alleen nog maar de binnenkomer 😉 Ben de dagen erna van de ene aangename verrassing in de andere gevallen; op de camping een ideaal informatieplekje met lekkere bank en boeken voor een dagdeel regen of rust, wasmachine, gezamenlijke vriezer voor ijspacks, heerlijk warme douches en schoon sanitair, wifi, picknicktafel voor de kampeerders, ijsjes, dieren op de camping, ontspannen sfeer... zonder enige poeha of geregel was er alles. Wat heerlijk was dit. Heb 300% genoten vd omgeving (om de dag lange tochten gefietst, de andere dagen gelopen, gekanoed etc) en was na 14 dagen niet uitgekeken. Zo veel vriendelijkheid en authenticiteit ontmoet in deze provincie, voelde me thuis, heerlijk tot rust en op kracht gekomen. Als je tegen een stootje (of iets grotere stoot) wind kan, en soms ook onweer en regen en zon en ... en van het buitenleven houdt en van rust, dan is dit echt een topplek. Bedankt voor jullie grote aandeel hierin en ik hoop nog een keer tot ziens!
John en Monique John en Monique uit Hazerswoude rijndijk heeft geschreven op 19 augustus 2021 om 20:16
We hebben een fijne vakantie gehad op de Wedze. Ruime plekken, zelf uitzoeken. Helemaal top. Camping is schoon en mooi aangelegd. Genoten van de vele vlinders. Veel gefietst in de prachtige omgeving.
Romke&Kitty Romke&Kitty uit Hazerswoude heeft geschreven op 19 augustus 2021 om 19:52
Zoals zovelen ons voor zijn gegaan willen wij onze complimenten geven over jullie camping. Wij hebben 1,5 week op jullie camping mogen vertoeven en hebben zeer genoten. De zeer vriendelijk ontvangst en daarna je plekje uitzoeken wat een leuke gewaarwording. Wij hebben genoten van het mooie uitzicht, de rust, de schone sanitair en de mooie fietstochten die wij hebben gemaakt oa naar Lauwersoog en ook naar Earnewald maar ook naar Dokkum etc. Ook het plukken van de blauwe bessen bij de buren was gewoon een leuke bezigheid.