Ben je bij ons geweest? Laat dan een berichtje voor ons achter!

 
 
 
 
 
 
 
154 berichten.
Lia Lia uit Eindhoven heeft geschreven op 16 augustus 2021 om 19:23
Warm fijn ontvangst, groen & rustig. Veel ruimte en vrijheid, ook van de eigenaars!
Maikel en john Maikel en john uit De parel van Brabant ( Helmond) heeft geschreven op 12 augustus 2021 om 18:49
Zoals iedereen willen ook wij een dik, vet, groot compliment geven aan deze camping en de eigenaars hiervan. De camping is schoon, prachtig aangelegd. De plekken zijn groot. Er heerst een rust over de camping zonder dat het tekort doet aan gezelligheid. De belangrijkste regel geldt hier: zolang de medecampeerders er geen last van heeft is het okee. Top!!!! Heel graag tot een volgende keer en nogmaals bedankt voor al het goede.
Henk en Martha Henk en Martha uit Lemmer heeft geschreven op 12 augustus 2021 om 16:15
Wat een heerlijke camping is dit ! In onze eigen geboorteomgeving waar we al ruim dertig jaar niet meer wonen hebben wij, al rondfietsend genoten van de prachtige omgeving maar ook ‘thuis’ komen op een zeer goed verzorgde camping is een waar genot. Heerlijk schoon en verzorgd sanitair ( lekkere douches in te stellen op eigen temp ) en echt leuke zitjes met veel lectuur (evt ook onder dak ). Camping is supermooi aangelegd. Wij zijn altijd trots op ons mooie Friesland en jullie kunnen trots zijn op deze schitterende camping. Wij komen weer eens, vr gr Martha en Henk
Kees en Rita Kees en Rita uit Benschop heeft geschreven op 12 augustus 2021 om 06:53
Wij hebben het weer naar ons zin gehad alles zag er weer netje uit top.
B. Pit B. Pit uit Schiedam heeft geschreven op 10 augustus 2021 om 20:54
Onlangs een weekje te gast geweest op De Wedze. Deze camping maakte op ons een zeer verzorgde indruk. Wij hebben deze camping gevonden door op internet rond te kijken naar de kleinere en rustigere campings. We zijn niet teleurgesteld, deze camping voldeed volledig aan onze verwachtingen. Wij willen hier beslist nog eens naar toe.
Anita & Jack Anita & Jack uit Boxmeer heeft geschreven op 4 augustus 2021 om 13:24
Zelden zo'n verzorgde camping gezien met vriendelijke en behulpzame eigenaren die de zaakjes prima voor elkaar hebben. Zelf je plekje zoeken is natuurlijk geweldig. Sanitair is schoon en voldoende aanwezig evenals een goede wifi-dekking. Voldoende supermarkten en restaurants in de omgeving (4km) aanwezig. Kortom, een geweldige camping wanneer je rust en ruimte zoekt met goede fiets- en wandelmogelijkheden. Een dagje met de trein naar Leeuwarden of Groningen (20 minuten) is ook prima te doen. We gaan dus zeker nog eens terug! Anita & Jack
Paula Schotman Paula Schotman uit Wierden heeft geschreven op 2 augustus 2021 om 21:46
Wij hebben 7 nachten op deze fijne, ruime en schone camping gestaan. Een hele fijne week hebben wij gehad.
Familie Kuijper Familie Kuijper uit Vinkeveen heeft geschreven op 2 augustus 2021 om 18:47
Afgelopen weekend 3 dagen op deze leuke camping gestaan. Geen rechte velden, maar leuk afgewisseld met beplanting. Prima, schoon sanitair. Zeer vriendelijke gastvrouw en heer. En niet te vergeten de heerlijke blauwe bessen die je bij de buren zelf kunt plukken. Mooie uitvalsbasis voor Leeuwarden en. Lauwersmeer. Zeker een adres om terug te komen.
John van Amstel John van Amstel heeft geschreven op 29 juli 2021 om 14:57
Wij hebben met onze caravan 4 nachten op jullie geweldige camping mogen staan. Voor ons was het zeer zeker niet de laatste keer dat wij op deze camping zullen staan. Het is voor herhaling vatbaar! Naast het schone sanitair en de goed onderhouden velden, waren de beheerders zeer behulpzame, vriendelijk en gastvrij! Heb je een fietsendrager op de auto, dan is het een geweldige en rustige locatie om Friesland met de fiets te gaan ontdekken.
Cornelis Groot Cornelis Groot uit Heemskerk heeft geschreven op 27 juli 2021 om 20:09
Wij hebben 4 nachten op jullie prachtige camping gestaan met ons tentje. Helemaal onze camping. Een ruime camping, mooie grasvelden, schoon sanitair en vriendelijke en gastvrije beheerders. En een fijne omgeving om te fietsen.
Annemarie en Carel Annemarie en Carel uit Edam heeft geschreven op 27 juli 2021 om 19:44
Samen met onze 2 kinderen een week in een van de safaritenten doorgebracht. En wat was het fijn! De ruime opzet van de camping, het schone sanitair en het gemak van de ruime tent hebben ervoor gezorgd dat we een heerlijk ontspannen week hebben gehad. Prima uitvalsbasis om van daar uit de prachtige provincie Friesland en het wad te verkennen. Dank voor de gastvrijheid!
Ben en Ine Icking Ben en Ine Icking uit Dinxperlo heeft geschreven op 26 juli 2021 om 10:45
14 t/m 20 juli op jullie mooie camping gestaan. Leuke speelse indeling van het terrein en ruime plaatsen, je mag zelf een plekje uitkiezen. Vriendelijke beheerders en schoon sanitair. We wensen jullie nog veel succes met het beheren van de camping. Vriendelijke groet!
Anja en Hans Anja en Hans uit Schagen heeft geschreven op 22 juli 2021 om 22:13
Rust en ruimte is het credo van deze prachtig aangelegde, parkachtige camping en dit credo wordt voor 100 % waargemaakt! Wij hebben genoten van de ruime plaatsen en de rust: De Wedze, een bezoek waard!
Gerard ter Velde Gerard ter Velde uit Zwaag heeft geschreven op 20 juli 2021 om 22:02
Rust en Ruimte. 1 nacht met onze Karsten 220 op deze prachtige camping gestaan. Uitvalbasis voor mooie fietstochten. Sanitair top. Plaatsen zeer ruim. Komen binnenkort terug voor een langere periode, dan met onze 300.
Inge en Rijk van Laar Inge en Rijk van Laar uit Leusden heeft geschreven op 18 juli 2021 om 17:28
Beste Gea en Frans, Wij mochten 1,5 week op jullie gastvrije, mooie camping staan en hebben volop genoten van dit mooie stukje Friesland. Veel vrijheid met weinig regeltjes. Voor ons het ideale campingleven. Een parkachtige omgeving met als "vaste" vloerbedekking een prachtige grasmat. Schoon sanitair en aanwezig wanneer jullie nodig zijn. Hopelijk kunnen jullie deze opzet nog heel lang vasthouden. Bedankt en heel graag tot ziens, want wij komen zeker terug. Met een hartelijke groet, Inge en Rijk van Laar.
Jan en Janny Stork Jan en Janny Stork uit Bennekom heeft geschreven op 9 juli 2021 om 15:41
Voor de eerste keer op deze camping gestaan. Wij stonden op een leuk plekje. Schoon sanitair. Vriendelijke beheerders. Deze houden wij er in!!
Janny Yntema Janny Yntema uit Witmarsum heeft geschreven op 9 juli 2021 om 10:48
In 2017 voor het eerst geweest, camping in aanbouw, maar toen al zichtbaar dat er veel zorg aan werd besteed. Nu in 2021 gezien wat een prachtige verzorgde camping het is geworden. Een aanrader.
Riemer en Geke Wolters Riemer en Geke Wolters uit Appelscha heeft geschreven op 5 juli 2021 om 20:21
We hebben een paar prachtige dagen gehad op jullie keurig verzorgde camping! In de voor ons bekende omgeving genoten van de natuur! Fijne fietsomgeving!
Jaap en Geertje Banga Jaap en Geertje Banga uit Steenwijk heeft geschreven op 5 juli 2021 om 11:04
Het was voor ons min of meer een beetje thuiskomen in de Noordelijke Friese Wouden. Een mooie camping, prachtig gelegen tussen het groen. Het was genieten van alle vogelgeluiden om ons heen en de mooie fietstochten die wij hebben gemaakt. Dank voor de gastvrijheid en de prima voorzieningen op de camping.
Astrid en Jos Astrid en Jos uit Nijmegen heeft geschreven op 1 juli 2021 om 23:31
Wij hebben hier ruim 4 weken op de camping gestaan. De hele dag door hoor je de vogeltjes fluiten. O.a goudvink en de bonte specht binnen een paar meter vanuit de caravan gezien. Sanitair perfect. Relaxte eigenaren. Veel gefietst door het mooie landschap. Een aanrader voor kampeerders die rust zoeken.