Ben je bij ons geweest? Laat dan een berichtje voor ons achter!

 
 
 
 
 
 
 
154 berichten.
Anne en Annie de Groot Anne en Annie de Groot uit Ophemert heeft geschreven op 1 juli 2021 om 10:27
We hebben 2 weken erg genoten en super naar de zin gehad. Vriendelijke eigenaren en prachtige camping in een mooie omgeving waar fietsen een lust is !
Geert en Trudy Menting Geert en Trudy Menting uit Didam heeft geschreven op 30 juni 2021 om 22:07
Wij hebben afgelopen weekend met onze volwassen kinderen en 3 kleine kleinkinderen op camping de Wedze gekampeerd. De 2 safaritenten waren echt zo mooi als op de foto’s. Zeer ruim en smaakvol ingericht en geschikt om met z’n allen te eten. Mooie camping, goed sanitair en vriendelijke eigenaars. Dichtbij leuke dorpjes en stadjes. Vanuit Kollum een sloep gehuurd. Superweekend gehad!
Frans en Gerrie Mintjens Frans en Gerrie Mintjens uit Warnsveld heeft geschreven op 29 juni 2021 om 18:46
Een week op deze mooie camping gestaan. Net een park, mooie ruime plaatsen en niet in de bekende rijtjes. Zo heeft iedereen vrij zicht. Mooie hoek van Friesland, veel gefietst en mooie plekken bezocht. Gea en Frans bedankt voor de gastvrijheid
Ria en jaap Ria en jaap uit Vlaardingen heeft geschreven op 29 juni 2021 om 07:26
Camping de Wedze was voor ons een echte verrassing. Een warm ontvangst mooie kampeerplaatsen,prachtig aangelegde camping met mooie begroeiing. Schoon sanitair het nieuwe gebouw net gereed echt een plus. Omgeving perfect heerlijk fietsen een camping om terug te komen. Gea en haar man bedankt
Jelle en Hilly Jelle en Hilly uit Ljouwert heeft geschreven op 28 juni 2021 om 18:50
Wat in fijne noflike camping! Echt rust en romte! We komme ynkoarten wer!
Willy & Karel de Zoete Willy & Karel de Zoete uit Zoetermeer heeft geschreven op 28 juni 2021 om 10:17
Wij hebben 2 weken op deze mooie camping gestaan. Vriendelijke eigenaren, prachtig omgeving om te wandelen en fietsen. Wij hebben echt genoten in Friesland. Deze camping is een aanrader voor rust zoekers.
Piter en Klaske Dykstra Piter en Klaske Dykstra uit Balk heeft geschreven op 16 juni 2021 om 20:35
Wy mochten ús yn maaie en juny fjouwer wiken thús fiele op dizze moaie camping en har prachtige omjouwing. In boppeslach!
Jan & Ineke Jan & Ineke uit Woudenberg heeft geschreven op 16 juni 2021 om 11:23
Heerlijk weekje gehad op camping de Wedze! De camping straalt een rustige sfeer uit. Schoon sanitair, alles netjes onderhouden. Een aanrader !
Marjo en Pieter Marjo en Pieter uit Leeuwarden heeft geschreven op 15 juni 2021 om 22:26
Wij zouden een weekend op de camping staan maar bijgeboekt en na 10 dagen moesten we wel naar huis. Vlakbij huis en toch echt eruit! Wat zijn de Friese Wouden prachtig, geweldige fietsroutes. Schoon sanitair, een goed verzorgde camping. De uitstekende WiFi maakte het mogelijk mijn werk te kunnen doen. Dank Gea en Frans! We komen vast terug.
Henny en Henk Klos Henny en Henk Klos uit Schiedam heeft geschreven op 15 juni 2021 om 16:09
Wij waren nog niet eerder in Friesland geweest en omdat wij deze provincie, met name met de fiets wilde verkennen, hebben wij juist voor deze camping gekozen door de centrale ligging. Wij zijn met onze caravan op 29 mei op de camping De Wedze aangekomen en op 10 juni jl. weer vertrokken. Mijn vrouw en ik hebben het erg naar ons zin gehad op deze prachtige camping die zeer goed door de eigenaren wordt onderhouden. Het toilet gebouw is wat aan de krappe kant maar functioneerde naar behoren en werd ook zeer goed schoongehouden. Echter op het terrein was al een nieuw toilet gebouw in aanbouw wat zeker de camping goed zal doen. Al met al een prachtige camping met fijne campinghouders en een geweldige omgeving dus zeer zeker een verblijf waard. Voor ons in ieder geval voor herhaling vatbaar. met vriendelijke groet, Henny en Henk Klos
Jan en grietje Meijer Jan en grietje Meijer uit Dronten heeft geschreven op 14 juni 2021 om 12:27
Wij hebben een prachtige week vakantie gehad de camping was super een prachtige camping het sanitair was goed en schoon en de eigenaren zeer vriendelijk ook is Friesland een prachtige provincie zeker een camping die ik iedereen zou aanraden en zeker zelf terug naar toe te gaan een week was veel te kort
M. de Graas M. de Graas uit Leiderdorp heeft geschreven op 11 juni 2021 om 18:20
Verblijf van 28 mei t.m 9 juni 2021. Vriendelijke ontvangst en een ruime plaats. Schoon sanitair en voldoende douches. Nooit hoeven te wachten. Ik kan deze camping iedereen aanraden.
Guus en Anke Guus en Anke uit Maasland heeft geschreven op 9 juni 2021 om 21:02
Supermooie camping en fijne ruime plekken. Wat fijn dat er meer sanitair bij komt. Mooi verdeeld over het terrein ,zodat de sanitaire ruimte nooit ver weg is. Nog nooit in Friesland geweest, maar we zijn heel enthousiast over deze mooie provincie en de geweldige camping. Super aardige eigenaars!!
Cor en Ilona Cor en Ilona uit Heerhugowaard heeft geschreven op 1 juni 2021 om 14:09
3 nachten heel fijn gestaan op deze camping. Vriendelijk ontvangen, mooie plek mogen uitzoeken met uitzicht op het grote groene veld en de kerk. Gemoedelijke sfeer en schoon sanitair. Het is er een waar vogelparadijs, want je hoort enorm veel vogels gedurende de dag. Prachtige fietstochten gemaakt in de omgeving, in een dorp verderop 3 supermarkten..wij komen er graag nog eens terug..
Gerard en Annie Smit Gerard en Annie Smit uit Den Helder heeft geschreven op 27 mei 2021 om 18:51
Ons 13 dagen verblijf op jullie camping ,was voor ons een groot succes. Schoon sanitair ,prima verzorgd. Voor vogelaars rijke natuurgebieden in de omgeving . Veel gezien en veel gefietst .Prachtig voorjaars groen en veel vogelzang op de camping . Ondanks dat het weer niet erg meewerkte was het voor ons een prima verblijf.
Judith Judith uit Den Haag heeft geschreven op 25 mei 2021 om 18:34
Het verblijf in de Bell-tent was geweldig! Letterlijk alles wat je nodig hebt is aanwezig. Zeer comfortabel maar toch nog echt kamperen. Het houtkacheltje in de tent was de kers op de taart. Mooie camping en onwijs aardige hosts. Hartelijk bedankt!
Gerke en Alie Boekholt Gerke en Alie Boekholt heeft geschreven op 21 mei 2021 om 15:55
We waren van 17 tot 21 mei 2021 op de camping te gast, want zo voelt het. De ontvangst supervriendelijk, het gras lekker kort en het sanitair blinkendschoon. Een paar lekkere dagen gehad.
Frank en Sanne Frank en Sanne heeft geschreven op 20 mei 2021 om 10:21
We zijn van 9 mei t/m 16 mei op de camping geweest. We hebben het als heel prettig ervaren. Het is fijn om een eigen plek uit te mogen kiezen en je mag gaan staan zoals je zelf wilt. Het is een ruime camping. Het sanitair is netjes. Het warme water is goed warm. De omgeving is mooi en je hebt vele plekken waar je naar toe kan gaan. De eigenaren zijn erg vriendelijk waardoor je je er snel thuis voelt. We hebben een heerlijke week vakantie gehad!
Kees en Rita Kees en Rita uit Benschop heeft geschreven op 18 mei 2021 om 20:46
Wij hebben met Hemelvaart een paar dagen op de camping gestaan het was weer goed schoon en zag er weer verzorgd uit we komen zeker weer terug.
Denise en Erwin Denise en Erwin uit Avenhorn heeft geschreven op 17 mei 2021 om 19:24
Een aantal dagen met hemelvaart hebben wij genoten van de fijne verzorgde camping. Mooi en ruim opgezet. Tevreden over sanitair. We hebben heerlijke dagen gehad in de omgeving. Kortom een plek om naar terug te keren.