Ben je bij ons geweest? Laat dan een berichtje voor ons achter!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
68 berichten.
Henk en Hetty Smid Henk en Hetty Smid uit Waddinxveen schreef op 28 juni 2017 om 18:01:
Wij net terug uit Twijzel , camping de Wedze. Een prettige ontvangst. Een geweldige camping. Mooi ruim van opzet. Parkachtig aangelegd. Een plaatje van een camping. Prachtig sanitair. Heel in de verte de toren van Twijzel, een omgeving om te zoenen. Een aanrader!!
Evert en Gera Evert en Gera uit Adorp schreef op 9 juni 2017 om 20:10:
Een ruime en mooie camping, je mag zelf je plekje zoeken, goed sanitair, en hartelijk echtpaar. Je kunt er prima wandelen. We komen zeker nog eens terug.
Gea Boonstra-Postma Gea Boonstra-Postma uit Wijnjewoude schreef op 7 juni 2017 om 09:18:
In moai pinksterwykein hân mei ús freonengroep op dizze camping. Bisten, swemme, kampfjoer, netsjes sanitair...Kreaze kamping en noflike minsken. Wy hawwe it goed nei it sin hân! Tige tank!
Han en Alma Leijen Han en Alma Leijen uit Akersloot schreef op 6 juni 2017 om 19:40:
Tijdens het Pinksterweekend hebben we onze "nieuwe" caravan uitgeprobeerd op deze camping. We hebben genoten mede door de hartelijke ontvangst en de prachtige camping. Super schoon sanitair en ook nog gebruik gemaakt van de handige broodjesservice. Ook de omgeving is prachtig en we komen hier zeker nog eens terug! Gea en familie, bedankt!
fam. van Houten fam. van Houten uit Drachten schreef op 3 september 2016 om 11:03:
Het laatste weekend van augustus met een groep van 10 personen op deze camping verbleven. Wij zaten in de kip caravan, de rest van de groep in eigen caravans en campers. We hadden er een bbq all inn bij besteld, dit is ons zo goed bevallen dat we dit voor het volgend jaar weer vastgelegd hebben. Hele vriendelijke eigenaren, de camping ligt in een gebied waar je prachtig kunt fietsen. Wij vonden het een hele prettige camping, waar we volgend jaar weer met onze groep hopen te verblijven.
Fam. van der Sluis Fam. van der Sluis uit Amersfoort schreef op 30 augustus 2016 om 17:08:
Wij hebben half augustus een aantal dagen gebruik gemaakt van de Kip caravan. Goed bevallen, van alle gemakken voorzien. De camping is mooi aangelegd en het sanitair is praktisch, netjes en schoon. Wij hebben de directe omgeving per voet ontdekt. Ook ons bezoek aan Dokkum vonden wij de moeite waard. Eigenaren zijn enthousiast en beleven plezier aan het runnen van de camping. Wij komen zeker nog eens terug.
Fam van den Bosch Fam van den Bosch uit Etten Leur schreef op 22 augustus 2016 om 18:18:
Wat een heerlijke plek en wat hebben wij genoten van de safaritent en camping. Camping is van alle gemakken voorzien en kinderen kunnen er naar hartelust spelen. Omgeving is prachtig en heerlijk om te rijden. Eigenaren verdienen een pluim qua opzet camping en beleving. Hier is gelukkig nog geen massa toerisme en dat merk je !
Fam Broekema Fam Broekema uit Sint maartensvlotbrug schreef op 22 augustus 2016 om 16:49:
We hebben een paar overnachtingen gehad op camping de Wedze. Mooie camping, goed sanitair en voorzieningen en een gastvrij ontvangst en verblijf. De omgeving van de camping kenden wij al en biedt veel variatie en mbv bv de fietsroute knooppunten kun je mooie tochten maken. Al met al zeker een aanrader!!