Ben je bij ons geweest? Laat dan een berichtje voor ons achter!

 
 
 
 
 
 
 
125 berichten.
Jan en Janny Jan en Janny uit Epe heeft geschreven op 19 juli 2020 om 21:26
Wij waren een paar weken op camping "De Wedze ". De camping is mooi parkachtig aangelegd met een goede grasmat. De plaatsen zijn vrije keuze plaatse, hier door kan een ieder zijn kampeermiddel naar eigen inzicht opstellen. Dit kan ook weer een voor of nadeel zijn betreft het uitzicht voor de reeds staande kampeerder. In de Friese Wouden en de omgeving daarvan zijn schitterende fietstochten te maken, dit langs water, kleine bebossingen en open vlakte. Minder goed weer? ook dan is er in de omgeving genoeg te ondernemen. Het sanitair is netjes schoon elke douche heeft zijn eigen afvoer en afzuiging. Wel is het aankleed gedeelte erg krap en daardoor telkens weer een uitdaging om je kleding droog aan te krijgen. Mogelijk is uitbreiding met een wc een keer een optie. Twee wc's voor een camping van deze omvang is op bepaalde tijden van de dag ontoereikend. Camping "De Wedze" en omgeving echt een aanrader
Roelof ten Veen Roelof ten Veen uit Meppel heeft geschreven op 19 juli 2020 om 12:13
We hebben 14 dagen met de caravan op de Wedze gestaan. Tot tevredenheid. Mooie rustige camping. Prima grasmat. Veel gefietst in het mooie Friesland. Een aanrader.
Bert Bouwman Bert Bouwman uit Veghel heeft geschreven op 16 juli 2020 om 09:22
Ik heb 3 weken van jullie gastvrijheid en leuk en ruim aangelegde camping mogen genieten heerlijke omgeving om te fietsen de eigenaren zijn behulpzaam en vriendelijk douch en wc’s zijn netjes en schoon ik ben er heerlijk tot rust gekomen en genoten
fam Bosch en fam van der Helm fam Bosch en fam van der Helm uit Heemse / Onderdendam heeft geschreven op 15 juli 2020 om 16:11
Wat een super mooi aangelegde parkachtige rustige camping met ruime plaatsen! Het sanitair is keurig netjes en schoon. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben twee weken mogen genieten van jullie gastvrijheid en hebben genoten van de fietsgelegenheden die de omgeving biedt. Heerlijk! Een sterke aanrader voor wie een stukje Friesland wil verkennen 👍👍👍
K.J.Tigelaar K.J.Tigelaar uit Winterswijk heeft geschreven op 6 juli 2020 om 18:44
We waren maar een paar dagen op deze camping. Ze hebben het er goed voor elkaar. We zochten op de laatste nipper een plekje in Friesland en er werd snel gereageerd op een oproep op Facebool.
Jan Groot Jan Groot uit Heerhugowaard heeft geschreven op 3 juli 2020 om 10:21
Mooie ruime camping met een vrije plaats keuze.. Een rustige fietsomgeving wat steeds minder wordt in Nederland. Een kleine aanbeveling iets meer toiletten ,overigens zag het sanitair er schoon uit.
Herman en ieke Bakker Herman en ieke Bakker uit Apeldoorn heeft geschreven op 2 juli 2020 om 14:31
Wij hebben twee weken bij jullie gekampeerd: kortom een rustige ruim opgezette camping met speelse indeling en schoon en goed sanitair, wij hebben genoten van veertien mooie en goede dagen (met centrifuge en ijsjes beschikbaar)!
Laurens & Janny Laurens & Janny uit Kampen heeft geschreven op 30 juni 2020 om 20:21
Wat hebben wij genoten van deze camping. Niet recht toe recht aan, maar net even anders. Mooier en warmer. Je waant je bij iemand in de tuin, of in een fraai stadspark. De omgeving van Twijzel is veel mooier dan gedacht. Met de auto en of de fiets zijn diverse uitstapjes te maken. Het Friese land herbergt met deze camping een echte parel om te koesteren. Succes. We komen zeker nog eens terug!!
Wicher en Janny Wicher en Janny uit Heerde heeft geschreven op 28 juni 2020 om 20:54
Wat hebben wij 2 weken genoten bij jullie in de huur caravan Grutte pyk. De camping ziet er fantastisch uit, en zo rustig. De eigenaren zijn aardig en zeer behulpzame mensen. De camping is mooi aan gekleed, en ruim van opzet. Ook de omgeving is ons echt meegevallen. Wij dachten dat Friesland kaal was en de mensen er stug zouden zijn. Maar het tegendeel is waar. Het is mooi fietsen hier in de omgeving en zeker niet kaal. Na 2 weken hadden we ruim 700 kilometer op de teller, dus veel gezien. Ook de mensen zijn hier vriendelijk en je wordt meer wel dan niet begroet als je iemand tegenkomt.
Jimmy en Greta Jimmy en Greta uit Nijmegen heeft geschreven op 28 juni 2020 om 13:19
Erg mooie kleine camping! Voor het eerst in NL gekampeerd en was een leuke ervaring. Super aardige eigenaren en de omgeving is super! Lekker relaxen en genieten van de natuur om je heen. Zelf plaatsje zoeken is geweldig! Sanitair gebouw was netjes en verzorgd, wel kleine tip of idee om het sanitair wat uit te bereiden?! Leuk dat wij hier konden verblijven en we komen denk ik nog wel terug in de toekomst! Dank jullie wel.
Christine en Ruud Christine en Ruud uit Berghem heeft geschreven op 28 juni 2020 om 08:44
We waren in juni enkele nachten op deze fantastische camping. Deze camping hadden wij gekozen vanwege de rust en de ruime plakken en dat is helemaal waar gemaakt. Je mag zelf je plek uitkiezen in deze parkachtige omgeving want dat gevoel krijg je. Gea en Frans hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Sanitair ziet er erg schoon en verzorgd uit. Aan alles is gedacht. Een schitterende omgeving om te fietsen en te wandelen. Voor ons was dit deel van Friesland (Friese Wouden) erg verrassend. Het was warm en wij konden in de directe omgeving veel in de schaduw fietsen. Je krijgt bij aankomst een uitgebreid informatiepakket van de omgeving. Tochtjes naar Dokkum, Kollum en Lauwersoog zijn erg leuk. We zijn zeker van plan om hier nog een keer terug te komen. Niet anders mogelijk dan een dikke 10 !!
Arend en Anneke Vrielink Arend en Anneke Vrielink uit Zuidwolde heeft geschreven op 24 juni 2020 om 11:05
We hebben 6 nachten op deze pracht aangelegde rustige camping doorgebracht en ons vanaf het begin “thuis” gevoeld. Ruime plaatsen voor caravan of de tent. Wat ons met name ook zo enthousiast heeft gemaakt is de hele prachtige fietsomgeving. Deze camping is zeker een aanrader en we komen vast nog wel eens terug
Paul en Annemieke Paul en Annemieke uit Pijnacker heeft geschreven op 23 juni 2020 om 09:26
16 dagen gekampeerd op deze fraaie aangelegde camping op een vrij gekozen plaats. Eerste week zelfvoorzienend in de Corona week en in de tweede week met gebruik van het schone sanitair. In die week liep ook de camping vol maar dat was geen punt. We hebben het goed naar ons zin gehad in deze omgeving waar genoeg te doen is.
Nathalie en Robert van der Weerd Nathalie en Robert van der Weerd uit Almere heeft geschreven op 15 juni 2020 om 20:55
Een mooi aangelegde en rustige camping. Ruime plaatsen, waar je kan staan waar je wilt. Sanitair is schoon en de eigenaren zijn heel gezellig en vriendelijk. Wij hebben van 29 mei tot en met 2 juni gekampeerd, maar komen zeker terug.
Bart en Wil Visser Bart en Wil Visser uit Putten heeft geschreven op 5 juni 2020 om 11:02
Van 27 mei tot 3 juni 2020 een fijne week gehad met zomerse temperaturen. Hele mooie camping, vriendelijke eigenaren, alles prima in orde. We hebben elke dag een route uitgestippeld om te fietsen en zo ook van de omgeving genoten. Een aanrader!
Jan en Linda Koornstra Jan en Linda Koornstra uit Wommels heeft geschreven op 3 juni 2020 om 21:19
Mooi aangelegen terrein met ruime plaatsen, het sanitair is schoon en goed verzorgd. Een aanrader en een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen per fiets.
Henk en Truus Noltus Henk en Truus Noltus uit Wierden heeft geschreven op 26 mei 2020 om 11:20
Geweldige camping, mooie ruime plaatsen ,schoon toiletgebouw en goed onderhouden terrein. Aardige eigenaren. We komen zeker nog weer.
Jelle en Margje Jelle en Margje heeft geschreven op 14 april 2020 om 18:58
We hebben een dag en een nacht op deze camping gestaan. Nette camping met ruime plaatsen. Mooi aangelegd! Erg vriendelijke gastvrouw. De omgeving vonden we erg verrassend met het coulissenlandschap; een prachtig stukje Fryslân!
Sytze en Carla Jorritsma Sytze en Carla Jorritsma uit Wommels heeft geschreven op 31 augustus 2019 om 17:43
Al bijna vanaf het begin komen we elk jaar in ieder geval voor een lang weekend..elke keer zijn we weer verheugd er te zijn...een parkachtig terrein..de prachtige grasmat..de sfeer..het mooie gebied om te fietsen. Mei rjocht kinne we sizze..een parelstje yn de Fryske Walden
Gea Westerhof Gea Westerhof uit Amsterdam heeft geschreven op 8 augustus 2019 om 18:12
Ruim een week gekampeerd op “de wedze”. Een keurig nette en stille camping. De moeite waard en kom vast en zeker terug