Ben je bij ons geweest? Laat dan een berichtje voor ons achter!

 
 
 
 
 
 
 
125 berichten.
Han en Alma Leijen Han en Alma Leijen uit Akersloot heeft geschreven op 6 juni 2017 om 19:40
Tijdens het Pinksterweekend hebben we onze "nieuwe" caravan uitgeprobeerd op deze camping. We hebben genoten mede door de hartelijke ontvangst en de prachtige camping. Super schoon sanitair en ook nog gebruik gemaakt van de handige broodjesservice. Ook de omgeving is prachtig en we komen hier zeker nog eens terug! Gea en familie, bedankt!
fam. van Houten fam. van Houten uit Drachten heeft geschreven op 3 september 2016 om 11:03
Het laatste weekend van augustus met een groep van 10 personen op deze camping verbleven. Wij zaten in de kip caravan, de rest van de groep in eigen caravans en campers. We hadden er een bbq all inn bij besteld, dit is ons zo goed bevallen dat we dit voor het volgend jaar weer vastgelegd hebben. Hele vriendelijke eigenaren, de camping ligt in een gebied waar je prachtig kunt fietsen. Wij vonden het een hele prettige camping, waar we volgend jaar weer met onze groep hopen te verblijven.
Fam. van der Sluis Fam. van der Sluis uit Amersfoort heeft geschreven op 30 augustus 2016 om 17:08
Wij hebben half augustus een aantal dagen gebruik gemaakt van de Kip caravan. Goed bevallen, van alle gemakken voorzien. De camping is mooi aangelegd en het sanitair is praktisch, netjes en schoon. Wij hebben de directe omgeving per voet ontdekt. Ook ons bezoek aan Dokkum vonden wij de moeite waard. Eigenaren zijn enthousiast en beleven plezier aan het runnen van de camping. Wij komen zeker nog eens terug.
Fam van den Bosch Fam van den Bosch uit Etten Leur heeft geschreven op 22 augustus 2016 om 18:18
Wat een heerlijke plek en wat hebben wij genoten van de safaritent en camping. Camping is van alle gemakken voorzien en kinderen kunnen er naar hartelust spelen. Omgeving is prachtig en heerlijk om te rijden. Eigenaren verdienen een pluim qua opzet camping en beleving. Hier is gelukkig nog geen massa toerisme en dat merk je !
Fam Broekema Fam Broekema uit Sint maartensvlotbrug heeft geschreven op 22 augustus 2016 om 16:49
We hebben een paar overnachtingen gehad op camping de Wedze. Mooie camping, goed sanitair en voorzieningen en een gastvrij ontvangst en verblijf. De omgeving van de camping kenden wij al en biedt veel variatie en mbv bv de fietsroute knooppunten kun je mooie tochten maken. Al met al zeker een aanrader!!