Ben je bij ons geweest? Laat dan een berichtje voor ons achter!

 
 
 
 
 
 
 
154 berichten.
Gea Bijlsma Gea Bijlsma heeft geschreven op 14 mei 2018 om 05:33
Via AirBnB kregen we de volgende recensie: “Wat een prachtige tent op een prachtige plek. Gea en haar man deden echt alles om ons een fijn verblijf te laten hebben. Hoewel je aan het kamperen bent, is er de luxe van een echt bed en een kachel in de tent. Het koken op een houtvuur (met speciale kookpot om boven het vuur te hangen) was een belevenis! Omdat het koud was ‘s nachts kwam Gea extra slaapzakken brengen. ‘s Ochtends verse eitjes van de kippen, brandschoon sanitair, gewekt worden door de vogels. Echt alles klopte. Luxe back tot basic, echt een aanrader!”
Albert en Marilyn Noteborn Albert en Marilyn Noteborn uit Limbricht heeft geschreven op 27 april 2018 om 10:01
Wij hebben afgelopen weekend op de Wedze gestaan. Voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste. Een camping die met zoveel liefde en aandacht is opgezet. De buiten keuken waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Heerlijk buiten koken en tot laat onder het afdak vertoeven. Met als kers op de taart de koelkast en vriezer met de ijsjes en de verse scharreleitjes. Wij kunnen een ieder aanraden om op deze prachtige camping te verblijven.
Yvonne en Janny Yvonne en Janny uit Heemstede heeft geschreven op 18 september 2017 om 09:19
Wij hebben de eerste week van September op de Wedze gestaan een prachtige camping. We vonden het net een park waar wij dan zomaar ergens mochten gaan staan. Bij het opbreken regende het en wij maakten dankbaar gebruik van de koepel-tunnels. Gea en Frans wij wensen jullie succes met deze prachtige camping, en de Groene Wissel wandelsite. Wanneer we weer eens gaan wandelen in Friesland komen we zeker nog eens langs.
Fam. de Haan Fam. de Haan uit Joure heeft geschreven op 2 september 2017 om 10:38
Freonlike ûntfangst, wy koene sels in plakje útsykje. Sanitêr is sa skjin as sûker! Wa't fan rêst en stilte hâldt is hjir op it goeie plak. Tige nei 't sin hawn.
Mark, Danielle en Fedde Voskamp Mark, Danielle en Fedde Voskamp uit Apeldoorn heeft geschreven op 22 augustus 2017 om 21:16
Net terug van een heerlijk lang weekend in de safaritent op deze prachtige mini-camping. De tent heeft alles wat je nodig hebt, het terrein ligt er prachtig bij en het sanitair wordt goed schoon gehouden. Top! Daarnaast zijn de eigenaren erg gastvrij! Zo ontvingen we de avond van tevoren zelfs het bericht dat we al vroeger konden arriveren. Hoe attent! Zo konden we de hele middag al genieten van de accommodatie en het heerlijke zonnetje. Zeker een aanrader!
Bauke en Froukje Nagel Bauke en Froukje Nagel uit Harlingen heeft geschreven op 23 juli 2017 om 19:56
Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad. Zeer ruim opgezette camping met keurig sanitair. Fijn gefietst in een prachtige omgeving. Frans en Gea, jullie vragen echt te weinig voor wat jullie bieden.
Henk en Hetty Smid Henk en Hetty Smid uit Waddinxveen heeft geschreven op 28 juni 2017 om 18:01
Wij net terug uit Twijzel , camping de Wedze. Een prettige ontvangst. Een geweldige camping. Mooi ruim van opzet. Parkachtig aangelegd. Een plaatje van een camping. Prachtig sanitair. Heel in de verte de toren van Twijzel, een omgeving om te zoenen. Een aanrader!!
Evert en Gera Evert en Gera uit Adorp heeft geschreven op 9 juni 2017 om 20:10
Een ruime en mooie camping, je mag zelf je plekje zoeken, goed sanitair, en hartelijk echtpaar. Je kunt er prima wandelen. We komen zeker nog eens terug.
Gea Boonstra-Postma Gea Boonstra-Postma uit Wijnjewoude heeft geschreven op 7 juni 2017 om 09:18
In moai pinksterwykein hân mei ús freonengroep op dizze camping. Bisten, swemme, kampfjoer, netsjes sanitair...Kreaze kamping en noflike minsken. Wy hawwe it goed nei it sin hân! Tige tank!
Han en Alma Leijen Han en Alma Leijen uit Akersloot heeft geschreven op 6 juni 2017 om 19:40
Tijdens het Pinksterweekend hebben we onze "nieuwe" caravan uitgeprobeerd op deze camping. We hebben genoten mede door de hartelijke ontvangst en de prachtige camping. Super schoon sanitair en ook nog gebruik gemaakt van de handige broodjesservice. Ook de omgeving is prachtig en we komen hier zeker nog eens terug! Gea en familie, bedankt!
fam. van Houten fam. van Houten uit Drachten heeft geschreven op 3 september 2016 om 11:03
Het laatste weekend van augustus met een groep van 10 personen op deze camping verbleven. Wij zaten in de kip caravan, de rest van de groep in eigen caravans en campers. We hadden er een bbq all inn bij besteld, dit is ons zo goed bevallen dat we dit voor het volgend jaar weer vastgelegd hebben. Hele vriendelijke eigenaren, de camping ligt in een gebied waar je prachtig kunt fietsen. Wij vonden het een hele prettige camping, waar we volgend jaar weer met onze groep hopen te verblijven.
Fam. van der Sluis Fam. van der Sluis uit Amersfoort heeft geschreven op 30 augustus 2016 om 17:08
Wij hebben half augustus een aantal dagen gebruik gemaakt van de Kip caravan. Goed bevallen, van alle gemakken voorzien. De camping is mooi aangelegd en het sanitair is praktisch, netjes en schoon. Wij hebben de directe omgeving per voet ontdekt. Ook ons bezoek aan Dokkum vonden wij de moeite waard. Eigenaren zijn enthousiast en beleven plezier aan het runnen van de camping. Wij komen zeker nog eens terug.
Fam van den Bosch Fam van den Bosch uit Etten Leur heeft geschreven op 22 augustus 2016 om 18:18
Wat een heerlijke plek en wat hebben wij genoten van de safaritent en camping. Camping is van alle gemakken voorzien en kinderen kunnen er naar hartelust spelen. Omgeving is prachtig en heerlijk om te rijden. Eigenaren verdienen een pluim qua opzet camping en beleving. Hier is gelukkig nog geen massa toerisme en dat merk je !
Fam Broekema Fam Broekema uit Sint maartensvlotbrug heeft geschreven op 22 augustus 2016 om 16:49
We hebben een paar overnachtingen gehad op camping de Wedze. Mooie camping, goed sanitair en voorzieningen en een gastvrij ontvangst en verblijf. De omgeving van de camping kenden wij al en biedt veel variatie en mbv bv de fietsroute knooppunten kun je mooie tochten maken. Al met al zeker een aanrader!!