Wilt u ook stijlvol kamperen?

U wilt kamperen, en slapen op goede bedden? dat kan!

Het is natuurlijk een Safaritent, maar met de luxe van een bungalow en de sfeer van kamperen. Ideaal voor mensen die van kamperen houden, maar niet veel willen/kunnen meenemen.

De tenten staan op een houten vlonder en is 5 x 7,5 meter groot. Er is een woongedeelte en een  slaapruimte met 4 slaapplaatsen. Het terrasgedeelte is overdekt. De tenten zijn ingericht met stoere, steigerhouten meubels. Het keukentje is voorzien van zwenkwielen zodat u met mooi weer op het terras kan koken.  Het mag voor zich spreken dat deze mooie tenten zijn voorzien  van een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek en ander toebehoren.  De tenten zijn compleet ingericht voor 4 personen.

Het enige wat u meeneemt is uw kleding, badhanddoeken en de boodschappen, de bedden zijn namelijk bij aankomst opgemaakt! Ook keukenlinnen ligt voor u klaar.

U kunt, net als de andere gasten, gebruik maken van de faciliteiten van de camping: douches (thermostaatkraan, geen muntjes), toiletten, e.d.

De huurprijzen van de tenten zijn op basis van max. 4 personen, inclusief alle kosten, exclusief toeristenbelasting 1,50 p.p.p.n.:

Week   in voor- of na seizoen    € 450,–

Een week in juli en augustus is de huurprijs: € 550,–

De tenten zijn ook voor kortere perioden te huur, minimaal 2 nachten (voor- en na seizoen 70 euro, juli en augustus 80 euro per nacht). Indien u wilt reserveren kunt u contact met ons opnemen, we vragen wel een aanbetaling van 50% van de huurprijs.

Onze tent heeft eerder model gestaan in een bedrijfsfilm van Libra Leisure Concepts (leverancier van de tent) u kunt deze hier bekijken.